Een Company Cube huren heeft zo zijn voordelen

Op zoek naar een geschikte werkruimte om te huren?

Huurprijzen
Bij het huren van een Cube ben je flexibel. Je huurt in het begin voor één jaar maar na dat jaar is de unit per maand opzegbaar met een opzegtermijn van drie maanden.
Map marker icon

Perfect bereikbaar

Company Cubes liggen altijd tussen de snelweg en je woonhuis en zijn daarom perfect bereikbaar. Bekijk de locatie(s)
Lekker ruimm

Lekker ruim

De units zijn 3,75 meter breed en 3,8 hoog waardoor je voldoende ruimte hebt. Aangezien de garagedeur 3,35 meter hoog en 2,95 breed is, kun je makkelijk met je bus naar binnen.

Temp adres

Je eigen adres

De Company Cube heeft een eigen adres waarop je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel kunt inschrijven. Iedere unit heeft een eigen postbus in het complex.

Temp lock

Slimme sloten

Het gehele complex wordt voorzien van een modern toegangscontrole systeem. Met dit systeem kun je via je smartphone medewerkers en leveranciers op afstand toegang geven tot het complex. Daardoor bepaal je zelf wie er wanneer toegang heeft tot jouw unit en heb je totale controle. Een leverancier iets af laten leveren? Het kan zonder dat je aanwezig hoeft te zijn.

Temp camera

Camera's op afstand

Het complex is voorzien van slimme camera’s waarvan je de beelden op je smartphone kunt bekijken. Je kunt zien wat er bij je unit gebeurt. De 24/7 bewakingsdienst kijkt mee.

Temp water

Toilet & warm water

Op het terrein is een gemeenschappelijk toilet en een uitstortgootsteen met warm en koud stromend water. Deze wordt schoongehouden en daarom heb je er geen omkijken naar.

Temp stroom

Licht & stroom

De units zijn voorzien van een energiezuinige verlichting en 4 stopcontacten. Aangezien iedere unit een eigen tussenmeter heeft betaal je dus alleen de stroom die je zelf verbruikt.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Het complex is voorzien van zonnepanelen en dus geheel energie neutraal. Doordat wij het dak van het complex verhuren investeer je zelf niet in zonnepanelen, terwijl je wel de voordelen hebt.

Hulp bij ondernemen

Hulp bij ondernemen

Company Cubes Support helpt je met je bedrijfsvoering door je in contact te brengen met talloze specialisten. Je kunt daarbij denken aan een accountant, verzekeringsadviseur, ict specialist of expert in social media. Al deze experts hebben de focus op jou als ZZP’er en zorgen ervoor dat jij je kunt richten op jouw business.

Rekenvoorbeelden huren

Kies je eigen oppervlakte

Rekenvoorbeeld Huurprijs 30m2
Rekenvoorbeeld Huurprijs 50m2