Een eigen Cube kopen heeft zo zijn voordelen

Op zoek naar een geschikte werkruimte in eigendom?

Koopprijzen
Het is mogelijk een Company Cube te kopen. Omdat iedere unit een eigen adres heeft, kunnen veel ondernemers gebruik maken van de zelfstandigenaftrek. Concreet: 28% van de aanschafprijs van de winst van dat jaar, kun je aftrekken bij je belastingaangifte. Als je later stopt met je bedrijf kun je de box verhuren, als aanvulling op je pensioen. Een van onze support specialisten kan je meer hierover vertellen.
Brochure aanvragen (PDF) Rekenvoorbeelden Hypotheek Fiscale Voordelen Ik wil kopen

De voordelen van een Company Cube

Map marker icon

Perfect bereikbaar

Company Cubes liggen altijd tussen de snelweg en je woonhuis en zijn daarom perfect bereikbaar. Bekijk de locatie(s)
Lekker ruimm

Lekker ruim

De units zijn 3,75 meter breed en 3,8 hoog waardoor je voldoende ruimte hebt. Aangezien de garagedeur 3,35 meter hoog en 2,95 breed is, kun je makkelijk met je bus naar binnen.

Temp adres

Je eigen adres

De Company Cube heeft een eigen adres waarop je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel kunt inschrijven. Iedere unit heeft een eigen postbus in het complex.

Temp lock

Slimme sloten

Het gehele complex wordt voorzien van een modern toegangscontrole systeem. Met dit systeem kun je via je smartphone medewerkers en leveranciers op afstand toegang geven tot het complex. Daardoor bepaal je zelf wie er wanneer toegang heeft tot jouw unit en heb je totale controle. Een leverancier iets af laten leveren? Het kan zonder dat je aanwezig hoeft te zijn.

Temp camera

Camera's op afstand

Het complex is voorzien van slimme camera’s waarvan je de beelden op je smartphone kunt bekijken. Je kunt zien wat er bij je unit gebeurt. De 24/7 bewakingsdienst kijkt mee.

Temp water

Toilet & warm water

Op het terrein is een gemeenschappelijk toilet en een uitstortgootsteen met warm en koud stromend water. Deze wordt schoongehouden en daarom heb je er geen omkijken naar.

Temp stroom

Licht & stroom

De units zijn voorzien van een energiezuinige verlichting en 4 stopcontacten. Aangezien iedere unit een eigen tussenmeter heeft betaal je dus alleen de stroom die je zelf verbruikt.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Het complex is voorzien van zonnepanelen en dus geheel energie neutraal. Doordat wij het dak van het complex verhuren investeer je zelf niet in zonnepanelen, terwijl je wel de voordelen hebt.

Hulp bij ondernemen

Hulp bij ondernemen

Company Cubes Support helpt je met je bedrijfsvoering door je in contact te brengen met talloze specialisten. Je kunt daarbij denken aan een accountant, verzekeringsadviseur, ict specialist of expert in social media. Al deze experts hebben de focus op jou als ZZP’er en zorgen ervoor dat jij je kunt richten op jouw business.

Rekenvoorbeelden kopen

Rekenvoorbeelden Hypotheek

Rekenvoorbeeld Eigenaar-gebruiker-30-m2
Rekenvoorbeeld Eigenaar-gebruiker-50-m2

Fiscaal Voordeel

Rekenvoorbeeld Fiscaal-voordeel-30 30m2
Rekenvoorbeeld Fiscaal-voordeel 50m2