Soesterberg Exterior

Bedrijfsruimte concept voor ZZP-vakmensen

"Op vastgoedmarkt.nl stond een leuk artikel over ons. Helaas geen aandacht voor onze op afstand bestuurbare sloten. Hier de intro van dit artikel. Klik op de button onder het artikel om het hele artikel te lezen op vastgoedmarkt.nl"

Company Cubes heeft een bedrijfsruimte concept gelanceerd voor de snelgroeiende groep ZZP-vakmensen.

Company Cubes biedt naast bedrijfsruimte ook professionele ondersteuning en netwerkmogelijkheden. Dus bedrijfsruimte, support en community onder één dak. De verkoop van de 64 units het eerste bedrijfsverzamelgebouw van Company Cubes gaat binnenkort van start. Het pand van 2.628 m2, waarmee een investering van 3,95 miljoen euro is gemoeid, ligt aan de A28 bij Soesterberg.

Bron: Vastgoedmarkt.nl

Bekijk hier het originele artikel

Soesterberg Frontview

Geen box of unit maar ‘cube’ langs A28 bij Soesterberg

"Leuk dat de lokale pers zo enthousiast is over ons concept. We hopen dat we voor ZZP-vakmensen het verschil kunnen maken! Hier de intro van dit artikel. Klik op de button onder het artikel om het hele artikel te lezen bij het Algemeen Dagblad."

Soesterberg krijgt op bedrijventerrein Richelleweg langs de A28 een nieuw soort bedrijfsverzamelgebouw binnen zijn grenzen: de Company Cubes. De units, cubes genoemd, zijn vooral interessant voor zzp’ers die met hun handen werken.

Met slimme sloten, camera’s die beelden vertonen op de smartphone en hulp bij het uitbouwen van een onderneming wil initiatiefnemers Wouter Vermeulen en Peter van der Dussen uit Hengelo een bedrijfsverzamelgebouw neerzetten.

Bron: Algemeen Dagblad 1-2-2018

Bekijk hier het hele originele artikel